A toka és a fotózás

A toka és a fotózás

„El kellene menni fotózásra. Á, majd ha lemegy a tokám! Azt biztos nem lehet eltüntetni a képen.” Sokan így gondolják. Pedig vannak olyan beállítások, (nem is kevés), ahol szépen kirajzolódik az áll éle, a tokának pedig nyoma sincs. Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy a toka akkor tűnik el, ha megemelik a fejüket. Ezért sokan automatikusan magasra tartott fejjel állnak a gép elé, és alig tudom őket rávenni, hogy kissé hajtsák lefelé a fejüket, nyújtsák előre a nyakukat. Pedig a megemelt fej még inkább láttatni engedi a tokát, ezzel szemben a lehajtott fej eltakarja. Az alábbi képek és a sminkek stűdiónkban készültek:

toka eltüntetés, fotózás, toka, fogyás, Budapest
toka eltüntetés, fotózás, toka, fogyás, Budapest
toka eltüntetés, fotózás, toka, fogyás, Budapest

Azonban ha valaki szeretné eltüntetni a tokáját, van rá mód, hogy ez sikerüljön. Kezdjük azzal hogy meg kell inni napi 8-10 pohár vizet. Minél kevesebb sertéshúst fogyasztani, helyette lehet csirkemellet, vagy halat. Sok zöldséget, gyümölcsöt ajánlott enni. Fontos a rostok bevitele is, például a zabkása hatásos lehet, segíti az emésztést. A zabkása egyébként refluxra is kiváló. Célszerű az egész testet megmozgatni zsírégető arerob mozgásformával (futás, ugrálás, tánc, stb), tornával, de megmozgathatjuk célzottan a nyak körüli izmokat. Fotózásnál, pózolásnál amúgy is jól jön, ha fittek vagyunk. Szóval bátran vágjunk bele!

toka eltüntetés, fotózás, toka, fogyás, Budapest
  • Helyezzünk egy asztalitenisz labdát az állunk alá, majd görgessük. Ott is hagyhatjuk egy időre, pl tévénézés közben.
  • Nyelvünket nyújtsuk ki, elég furán fogunk kinézni, de a nemes cél érdekében még ezt is megtesszük. Próbáljuk vele elérni az orrunkat. Nem valószínű, hogy sikerülni fog, de törekedni kell rá. Ezt ismételgessük.
  • Nyakunkat biccentsük először az egyik oldalra. Tartsuk ott 10 másodpercig. Majd a másik oldalra. Ott is tartsuk 10 másodpercig. Ezt 3-szor ismételjük meg.
  • Következik a nyakkörzés. Szép lassan körözzünk a nyakunkkal egyik irányba is 10-szer, másik irányba is 10-szer. Óvatosan, nehogy sérülést okozzunk magunknak!
  • Ezután tegyél úgy, mintha a mennyezet lenne életed szerelme és vágyakozón próbálnád elérni, szenvedélyes puszikat dobálva felé. Annyiszor ismételt, amennyire hevesek az érzelmeid.
  • Az állkapocs mozgatás: tégy úgy, mint a halak. Biztos láttad már, mit művelnek. Azt kell neked is. Ez is fura, na de a szépségért meg kell szenvedni, ezt már nagyanyáink is megmondták.
  • Majd végül feküdj hanyatt, és mintha a hagyományos felülést végeznél, de itt elég, ha csak a fejed emelgeted. Ezt ismételd addig, ameddig jól esik. A gyakorlatokat a mihamarabbi eredmény érdekében célszerű naponta elvégezni.

Ha tetszett és hasznosnak találtad,  oszd meg másokkal!

Írj, ha ingyenes személyes konzultációra jelentkeznél!

Visszahívást
kérek!

Ezek is érdekelhetnek:

Sztárok időutazása – egy fotón

Sztárok időutazása – egy fotón Nem meglepő, a sztárok is voltak fiatalok. Sőt! gyerekek. Bizony, felettük is elrepül az idő. Néha azonban mindenki szívesen előveszi

Read More »

Női alkattípusok a fotózáson

Női alkattípusok a fotózáson Sokszor gondot jelent, milyen ruhát vigyünk magunkkal fotózásra. Ehhez ismernünk kell többek közt az alkat típusunkat. 5-féle típust különböztetünk meg: ceruza,

Read More »