Kép erről: Blue and White Professional Senior Data Scientist Cover Letter.fejlec
Nagyon örülök, hogy részt veszel az 5 napos Selfie Kihívásban, és remélem, hogy tetszeni fog ez az izgalmas utazás! Tudtad, hogy selfie-t nemcsak kézből kitartva lehet készíteni, hanem távirányítással, állványról is?
 

Az állványok olyan eszközök, amelyek segítségével stabilabb, kreatívabb és változatosabb selfiket lehet készíteni. A videóban bemutatok néhány példát:

  • Selfie-bot: Ez egy remek eszköz távolabbi fotókhoz. Csak helyezd el telefonodat a botra, állítsd be a kívánt szöget, és készíts képeket a távolból!
  • Gimbal: A gimbal egy stabilizátor, amely segít megszüntetni a rázkódást és a rezgést a videók és a mozgó selfik közben. Így minden felvétel tiszta és sima lesz.
  • Körlámpa Állvány: A körlámpa állvány segít abban, hogy megfelelő világítással készítsd el a selfidet. A jó megvilágítás kulcsfontosságú a kiváló minőségű képekhez.
  • Ikeás Telefontartó: Az Ikeás telefontartó praktikus és könnyen használható megoldás, amely segít abban, hogy telefonod stabilan legyen elhelyezve a fotózáshoz.

Emellett megmutatom, hogyan használhatod az állványokat visszaszámláló segítségével, vagy kézfeltartással. Bármelyik módot választod, az állványok és kiegészítők segítenek neked abban, hogy lenyűgöző selfiket készíts. Az  útmutatás itt található

Készítettem neked egy kihívás naptárt, amit letölthetsz! A napi feladat fotóit ebben tudod gyűjteni, és a kihívás Facebook csoportjában mindenképp oszd meg az elkészült képeket, ha szeretnél visszajelzést kapni róluk!

 

Nézd meg a videót itt!

📷 Fotózd magad a kávésbögréddel! 📷

Most, hogy már tudod, hogyan állítsd be az eszközeidet, a feladat a következő: Készíts egy selfit, amin te vagy a kedvenc kávésbögréddel! Legyél kreatív, és használj szép háttérképeket vagy éppen a kedvenc kávézód atmoszféráját. Ne felejtsd el használni a #kávé hashtag-et, és oszd meg a képedet a Selfie Kihívás Facebook csoportjában! Határidő: Szeptember 20.

📢 Első lépés a siker felé! 📢

Ne feledd, hogy a Selfie Kihívás során fontos az összetartás és a kreativitás. Osszátok meg egymással az elkészült selfiket, és inspiráljátok egymást a legjobb képek készítésében.

dsc 4335r1 (large)

Elemzés: Itt egy majdnem jól megkomponált képet látunk. A harmadolás szabályai érvényesülnek rajta. Az arcnak is a nagyobb tér felé kell néznie. A színek összhangban állnak egymással. A régies kerékpár pedig tökéletesen illik a környezetbe, ám egy kissé előrébb lehetett volna tolni. A belógó hajtincs az arcon picit zavaró, de nem olyan nagy baj, hisz legalább életszerűvé teszi a pillanatot. A kávéscsésze vizuálisan szebb látványt nyújtana a csészealjon,  sőt, nem takarná ki a kezet és a telefont, ezáltal még nagyobb harmóniát teremtve. Valamint jobban mutat a képen, ha a kávésbögre füle is látszódik.

Ha te is szeretnél elemzést kapni a fotódról, akkor szeptember 22.-éig feltétlenül oszd meg a kihívás Facebook csoportjában! #kávé

Ugye, hogy jobb így?

selfiekihivas, fotostippek