Interjú egy elégedett ügyféllel a fotózásról

Interjú egy elégedett ügyféllel

Egy kedves, régi vendégem, egy 40 feletti nő rámírt, hogy képzeljem, megtalálta élete párját, mert kitett a társkeresőre az általam fotózott képekből. Megkérdeztem, készíthetek-e vele interjút, amit megosztanék, és ő boldogan igent mondott. Büszkén elmesélte a fotózással kapcsolatos élményeit, de inkább inkognitóban maradt.

  • Szia! Miért jöttél el annak idején hozzám fotózásra?
  • Szia Erika. Ennek igazából sok oka volt. Először is szégyelltem képeket kitenni magamról a Facebook-ra, társkeresőre. Hiába fotózott bárki, nem olyan lett, amit nyilvánosság előtt felvállaltam volna. Kövérnek, tokásnak, csúnyának láttam magam minden képen. A szelfik meg egyenesen borzalmasak lettek. Látszott a nagy tokám, nem találtam meg a megfelelő szöget. Hagyjuk is! Ilyen képeket biztos nem tettem volna ki sehová, nemhogy társkeresőre.
  • Ha már ennyire kritikus vagy magaddal szemben, azok a képek hogy tetszettek, amik nálunk készültek?
  • Oh! Hát és és föld a kettő! Össze se lehet hasonlítani. Hová tűnt a tokám? Miért nem látszik a képen? Nem is tudtam, ha megfelelő szögből vagyok fotózva, előnyös is lehet. Hm… egész jó nő vagyok!
  • Mi történt azután, hogy megkaptad a képeket?
  • Első dolgom volt kiposztolni a Facebookra, naná! Ennyi lájkot én még életemben nem kaptam. A tájképes fotóimat nem lájkolták így az ismerőseim, és csak írtak, írtak, hogy de jól nézel ki, de szép vagy, micsoda képek, meg volt, aki azt írta, irigykedik rám, ilyenek. Érted? Záporoztak az elismerések. Olyan boldog voltam, mint már nagyon régen. Ezen felbuzdulva gyorsan feldobtam egy társkeresőre is a képekből.
  • Mesélj! Lett eredménye?

 

fotózás, randevú, boldogság
  • Bizony, hogy lett! Többen elkezdtek nekem irkálni, még én válogathattam a jelentkezők közül. Aztán az egyikükkel elkezdtem találkozgatni. A sok-sok pozitív visszajelzés önbizalmat adott, hogy el merjek menni a randevúra. Az önbizalom – amit kaptam a fotózáson, meg a képektől – szerintem ez tett vonzóvá. Ugyanis azóta együtt vagyunk.
  • Gratulálok! Ezt nagyon jól esik hallani. Sok boldogságot nektek! Mondd, javasolnád másoknak, hogy jöjjenek el fotózásra?
  • Mindenképpen. Aki csak hezitál, neki azt tudom mondani, igenis, vágjon bele, megéri! Amúgy is egy élmény volt már maga a fotózás is. De ami utána jött! Megváltoztatta az életem. Köszönöm!

 

Láttátok! Aki hezitál, ne tegye, ha hasonló élményekre, eredményre vágyik! Az űrlap kitöltésével lehet jelentkezni:

Ha tetszett, oszd meg másokkal!

Ezek is érdekelhetnek:

Sztárok időutazása – egy fotón

Sztárok időutazása – egy fotón Nem meglepő, a sztárok is voltak fiatalok. Sőt! gyerekek. Bizony, felettük is elrepül az idő. Néha azonban mindenki szívesen előveszi

Read More »

A toka és a fotózás

A toka és a fotózás „El kellene menni fotózásra. Á, majd ha lemegy a tokám! Azt biztos nem lehet eltüntetni a képen.” Sokan így gondolják.

Read More »