Kép erről: Blue and White Professional Senior Data Scientist Cover Letter.fejlec

Szia!

Ma van a Selfie Kihívás utolsó napja, és arról fogok beszélni, hogyan tudod kifejezni a hangulatodat a képeken keresztül. A hangulat és az érzelmek átadása rendkívül fontos, hiszen a selfie-készítés nemcsak arról szól, hogy jól nézzünk ki, hanem arról is, hogy megmutassuk, kik is vagyunk valójában.

🌟 Az Érzelmek Színei 🌟

Az érzelmek és a hangulat átadása a képeken kihívást jelenthet, de izgalmas és kreatív lehetőség is egyben. A videóban megosztottam néhány tippet, hogyan fejezhetitek ki a hangulatotokat a színek és a kifejezések segítségével:

  1. Vidám hangulat: Ha vidám vagy, használj meleg színeket, például narancsot vagy sárgát, hogy a képed sugározza az örömöt és a boldogságot. Grimaszolj, mosolyogj, és hadd lássák, mennyire jókedved van!

  2. Szomorú hangulat: Ha szomorú vagy, válassz hideg színeket, például kék vagy lila árnyalatokat, hogy a képen átjöjjön a melankólia és a mélység érzése. Engedd, hogy az arcod kifejezze az érzéseidet.

  3. Grimaszok: Ne félj kifejező grimaszokat vágni, hogy kifejezd az aktuális hangulatodat. Akár mosolyogsz, akár felszabadultan grimaszolsz, fontos, hogy valódi legyél.

  4. Környezet: Használd a környezetedet is, hogy kifejezd a hangulatodat. Például, egy napfényes parkban vagy egy csendes tóparton készített képek más érzelmeket közvetíthetnek.

 

Nézd meg a videót itt!

📸 Feladat: Hangulat kifejezése a Selfiden! 📸

A mai feladat az, hogy készíts egy olyan selfit, amely kifejezi az aktuális hangulatodat. Használj színeket, kifejezéseket és a környezetet, hogy átadd, milyen érzéseket tapasztalsz éppen. Legyen ez a kép egy őszinte és személyes pillanat, amelyet megoszthatsz a csoporttal.

Használd a #hangulat hashtaget a kép mellé, és oszd meg a kihívás Facebook csoportjában! Ezzel másokat is inspirálhatsz arra, hogy kifejezzék az érzéseiket a képeiken.

Kellemes fotózást kívánok!

Köszönöm, hogy részt vettél a kihívásban, és örülök, hogy együtt utazhattunk a selfik világában!