Mikulás, mikulás fotózás, mikulás programok
Mikulás, fotózás, Mikulás rendelés, Mikulás szolgáltatás, ajándék

🎅 Mikulásos Fotózás és Találkozás a Valódi Mikulással 🎅

Az esemény részletei:

📆 Dátumok és 🏢 Helyszínek:

  • Halásztelek, Malonyai Kastély, December 6. 17 órától
  • Budapest, Lightroom Fotóstúdió Fancy terem, December 9. 15 órától.

Az esemény során a következő programokat kínáljuk:

✨ Találkozás a Valódi Mikulással: A gyerekeknek lehetőségük lesz beszélgetni a Mikulással, elmondani neki, hogy mit szeretnének kapni karácsonyra, és még ajándékot is kaphatnak tőle!

💌 Levél a Mikulásnak: A szülők előre megadhatnak egy rövid jegyzetet a Mikulásnak arról, hogy a gyerekük hogyan viselkedett az év során, és mire vágynak a karácsonyfa alatt. A Mikulás ezeket a levélkéket elolvassa, és személyesen beszél majd a gyerekkel a találkozó során.

📸 Fotózás: Természetesen nem maradhat el a fotózás sem! Professzionális fényképek készülnek a Mikulással, amelyeket később megkapnak a családok. Ezek a képek örökre megőrzik az emlékezetes pillanatokat.

Fontos tudnivalók:

  • Ajándékok: Kérjük, hozzátok magatokkal a gyerekek Mikulás csomagjait, hiszen a szülő tudja legjobban, hogy milyen értékben szeretne Mikuláscsomagot összeállítani, és hogy mire vágyik a gyerek. Az ajándékokat a találkozó előtt adjátok le a szervezőinknek.

  • Fotók: A fotókat digitális formában készítjük, és elérhetők lesznek online letöltésre a későbbiekben.

  • Időpontok: A találkozókat előzetes időpontfoglalás alapján tartjuk. Kérjük, jelentkezzetek be minél hamarabb, mert a helyek korlátozottak!

Ne hagyjátok ki ezt az emlékezetes eseményt, amely segít elindítani a karácsonyi hangulatot a családban! Gyertek el a halásztelki Malonyai kastélyba december 6.-án, vagy a Lightroom Fotóstúdió Fancy termébe december 9-én, és csatlakozzatok hozzánk a Mikulásos fotózás izgalmas napján!

Ha további információra van szükségetek, vagy szeretnétek időpontot foglalni, kérjük, lépjetek kapcsolatba velünk az info@manhattanphoto.hu e-mail címen vagy hívjatok minket a +36 20 499 6762 telefonszámon.

Nagy várakozással tekintünk elébe, hogy találkozhassunk veletek és részesei lehessünk egy felejthetetlen karácsonyi élménynek!

 

Érdeklődöm

Válaszd ki a legördülő menüból, hány gyerekkel jönnétek találkozni a Mikulással!

Mikulás fotózás
Mikulás fotózás