Ha vonz a fotóstúdiók világa (az a csodás illat, meg a csillogó termek varázslatos látványa), még időben foglaljátok le a karácsonyi időpontjaitokat, mielőtt mások lecsapnának rá!

  • Örömmel tudatom veletek, hogy karácsonyi fotózásokhoz lehetőség van előre foglalni. Kínálunk 20 perces, 40 perces és teljes órás fotózásokat is.
  • Válasszátok ki a megfelelő időpontot, és garantálom, hogy felejthetetlen pillanatokat rögzítek a családról. Ám ha inkább egyedül jönnél, vagy pároddal kettesben, erre is van lehetőség. Sőt, ajándékozni is lehet fotózást.

6. Karácsonyi árak:

  • 20 perces fotózás: 25 000 Ft
  • 40 perces fotózás: 45 000 Ft
  • 60 perces fotózás: 65 000 Ft

Kérlek, vegyétek fel velem a kapcsolatot a foglalásokkal, vagy bármilyen kérdéssel kapcsolatban! Örömmel segítek a további fotós kérdésekben is.

Tartsatok velem a Facebook zárt csoportomban is, hogy még több inspirációt és tippeket tudjak adni a fotózásokhoz!

Az alábbi foglalási táblázatban látható időpontok maradtak már csak meg. Ezek közül tudtok választani. Ha egyéb időpontra lenne szükségetek, egyeztessetek velem, hogy meg tudjam nézni, foglalható-e az az időpont!

Milyen öltözék javasolt Karácsonyi fotózásra?

  • Próbáljátok meg egy kis színsémával összehangolni a ruháitokat, de ne legyetek túl egyformák. Arra is figyeljetek, hogy a háttér és az öltözékek összhangban legyenek egymással!
  • Karácsonykor az az igazi, ha ünnepélyesebb öltözék van rajtatok. A színek összhangban legyenek, a túl mintás, feliratos, logóval ellátott öltözékek zsúfolttá teszik a képet, elvonják a figyelmet, így inkább kerülendők. Meg kell nézni a terem hangulatát, stílusát, és ehhez igazítani a ruháitokat. Javaslat: Anyuka, lánygyermek – egyszínű ruha,   Apuka, fiúgyermek – ugyanolyan színű ing, egyszínű, sötét nadrággal. Ha ruhaválasztásban segítségre van szükségetek, vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Választható termek

Válogatás kedvenc karácsonyi képeimből

Mikulás, fotózás, Mikulás rendelés, Mikulás szolgáltatás, ajándék

Érdeklődöm

Válaszd ki a legördülő menüból, melyik időpont lenne a legalkalmasabb, és egyeztessünk, hogy 20, 40, vagy 60 perces fotózás érdekel!