Kép erről: Blue and White Professional Senior Data Scientist Cover Letter.fejlec

Ma a Selfie Kihívás negyedik napján a pózokról és a magabiztosságról fogok beszélni. A megfelelő póz kiválasztása nemcsak a képed esztétikai értékét emeli, hanem önbizalmadat is növelheti. Emellett megosztottam néhány tippet a testalkat optikailag előnyös kihasználására is.

💃 Pózolj magabiztosan! 💃

A megfelelő póz kiválasztása segíthet abban, hogy magabiztosabbnak és vonzóbbnak érezd magad a selfiek készítésekor. Néhány tipp, amit megosztottam a videóban:

  1. A karodat ne tartsd a testedhez: Ezáltal kinyomódik, vastagabbnak tűnik

  2. Hajolj közelebb a kamerához: Egyrészt lentebb kerülsz, a tokád nem látszik a szög miatt. Másrészt a fejed optikailag nagyobb lesz a testedhez képest, így a tested vékonyabbnak fog tűnni.

  3. Toka elrejtése: Ha fentről fotózol, az segít eltüntetni az esetleges tokádat a képen.

  4. Természetesség: Ne feledd, hogy a legfontosabb a természetesség. Próbálj meg olyan pózokat választani, amik kényelmesek és amelyekben jól érzed magad.
  5. Magabiztosság sugárzása: A magabiztosság érzete fontos a selfikészítés során. Olyan pózokat válassz, amelyek magabiztosságot és pozitív kisugárzást árasztanak.

Nézd meg a videót itt!

Figyelem! Aki a szerdai videót mobilon nézte, előfordulhatott, hogy kicsiben látta. Ez a probléma mára helyreállt. Ezen a linken újra meg lehet tekinteni – immáron normál méretben – a tananyaggal együtt.

📸 Feladat: Mutass egy mozdulatot a magabiztosságodból! 📸

A mai feladat az, hogy találj egy olyan mozdulatot vagy pózt, amely magabiztosságot sugall, és fotózd le magadat ebben a pózban. Legyen ez a kép a magabiztosságod és önelfogadásod kifejeződése.

Ne felejtsd el használni a #mozdulat hashtaget a képed mellé, és oszd meg a kihívás Facebook csoportjában! Ezzel másokat is inspirálhatsz arra, hogy magukban is megtalálják a magabiztosságukat.

Ne felejtsétek el, hogy mindenki gyönyörű és különleges! 💪✨

Kellemes fotózást kívánok!

Osszátok meg azokat a történeteket és tapasztalatokat is a csoportban, amelyek segíthetnek másoknak megtalálni a magabiztosságukat és pozitív önképüket! 💖📷

.

dsc 4141r1 (large)

Elemzés: Nagyon izgalmas helyszínen készült a kép. Ám a fotó helytelen megkomponálása elvesz ebből az érzésből. Nagy a káosz rajta, és túl sok a tér. Az épület ferdén van fotózva, dőlnek az ablakai. A kisebb tér felé nézek. A fókusz nem a szememen van, így homályos is. (Természetesen a tananyagban szándékosan sok-sok hibával ellátott képet mutatok, hogy a tanulás céljából rávilágítsak a leggyakoribb hibákra, amik elő szoktak fordulni. Nem kell megijedni, hogy rátok zúdítom a rengeteg kritikát, ha tesztek ki képet.) 🙂

Ha te is szeretnél elemzést kapni a fotódról, akkor szeptember 26.-a éjfélig feltétlenül oszd meg a kihívás Facebook csoportjában! #egészség

Ugye, hogy jobb így?

dsc 4144rv (large)