Sztárok időutazása – egy fotón

Sztárok időutazása - egy fotón

Nem meglepő, a sztárok is voltak fiatalok. Sőt! gyerekek. Bizony, felettük is elrepül az idő. Néha azonban mindenki szívesen előveszi a régi fotóit, nosztalgiázik felettük. Régen sokkal kevesebb kép készült, így nem volt könnyű dolgom megtalálni a képeket a montázsokhoz. Hihetetlen, hogy az egykori szívtipró Alain Delon már elmúlt 80 éves. Tény, hogy 30 éves korára előnyére változott, de mindenesetre nagyon aranyos kisbaba volt.

Alain Delon fiatal gyerek fotózás fotó

Alain Delon

20-30 évvel ezelőtt még nem volt elterjedt szokás, hogy minden pillanatban, amikor csak kedvünk tartotta, elkezdjünk fotózgatni. Nem volt nálunk semmi, amivel ezt könnyedén véghez tudtuk volna vinni.  Madonna kezéből szinte hiányolom a mobiltelefont ezen a képen.  Pedig együtt szelfizhetne egykori önmagával.

Madonna child fotó fotózás fekete-fehér

Madonna

Manapság már fényképezőgépek, mobiltelefonok, tabletek állnak rendelkezésre. De ilyenkor is néha közbeszólnak az akadályok. Nem tudjuk, hogy tartsuk, milyen szögben az eszközt, hogy előnyös képünk készüljön, milyen fényben fotózzunk, hogy jól nézzünk ki. Ebben az esetben olyan emberhez fordulunk, aki ezt tanulta, tudja, mit, hogyan állítson be, és lát minket kívülről.

George Michael gyerek child fotó fotózás

George Michael

Ha nem találták volna fel a 19. században a fotográfiát és később a mozgóképet, sose tudtuk volna meg, ki az a Brad Pitt.

Brad Pitt fotó gyerek fotózás

Brad Pitt

Vagy Leonárdo DiCaprio. De ahhoz, hogy mi is elő tudjuk venni 20 év múlva a képeket, nem árt, ha vannak olyan fotóink, amiket nem csak a fiók mélye, vagy telefonunk titkos mappája rejteget, hanem szívesen megmutatjuk a gyerekeknek, netán az unokáknak, és együtt nézzük velük. Az alábbi képen Leo visszautazott a múlta, hogy elmondja egykori önmagának, ennek a tündéri szőke babának, hogy készüljön, mert az életben nagy sikerek várnak rá.

leo docaprio, gyerek child baby

Leonardo DiCaprio

Jó érzés nosztalgiázva végignézni a régi képeket. Sok emléket idéznek fel, visszarepítenek minket az időben. A képen Britney és Britney.

Britney Spears gyerek child fotó fotózás

Britney Spears

Amanda Seyfried interjút készít kiskori önmagával.

amanda seyfried tonight

Amanda Seyfried

A sztárok közül is van, aki büszkén mutogatja a gyerekkori képeit, és van, aki úgy van vele, bárcsak több lehetősége lett volna annak idején.

Rihanna gyerek fotó fotózás child

Rihanna

Vannak, akik sokat változnak az évek alatt, és vannak, akiket bárhol, bármikor felismerünk, annyira jellegzetesek, egyediek a vonásai. Ed Sheeran is ezek közé tartozik.

ed sheeran child gyerek fotó fotózás

Ed Sheeran

Ha tetszett, oszd meg másokkal!

Ezek is érdekelhetnek:

A toka és a fotózás

A toka és a fotózás „El kellene menni fotózásra. Á, majd ha lemegy a tokám! Azt biztos nem lehet eltüntetni a képen.” Sokan így gondolják.

Read More »

Női alkattípusok a fotózáson

Női alkattípusok a fotózáson Sokszor gondot jelent, milyen ruhát vigyünk magunkkal fotózásra. Ehhez ismernünk kell többek közt az alkat típusunkat. 5-féle típust különböztetünk meg: ceruza,

Read More »