Edina sikertörténete a fotózással

Edina sikertörténete fotózáskor

fotózás

Emlékszem, 2012-t írtunk, amikor Edinával először volt fotózásunk. Mentünk Beához a Hétholdházba nyílt napokra. Jött Félegyházáról, a Nyugatinál találkoztunk. Kérdeztem tőle, neki miért nincsenek képek kitéve Facebook-ra. Azt mondta nemes egyszerűséggel, mert utálja, ha fotózzák. Nálam volt a gépem, mondtam, tegyünk próbát, hátha sikerül. Belement, de mondta, ne sok reményt fűzzek hozzá. Valóban nem volt könnyű eset. Hol a haját lógatta az arcába, hol a kezét tette maga elé. A mellékelt képek a 10 évvel ezelőtti fotózáson készültek.

Amiért most írok, az a gyökeres változás.  Talán a szökőkútnál készült kép lehetett a fordulópont, amikor rájött, nem is rossz, amikor valakit fotóznak. Így, mindig, mikor találkoztunk, készült pár kép, és egyre jobbak lettek. Olyannyira, hogy tavaly elvállalta, modellt áll nekem olyan fehérneműs képekhez, amiket ide is kitehetek, és ő is bárhol szívesen felvállalja őket. Teszek fel pár darabot közülük. Eddig jutottunk. Persze nem kell mindenkinek egyből eljutni a fehérneműs képekig. 

női modell, fehérneműs fotózás, boudoir
fehérneműs fotózás napfénystúdió, fekete-fehér
fekete fehér fotózás, kanapén fekvő nő, boudoir
fehérneműs fotózás stúdióban

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Írj üzenetet, ha te is szívesen kipróbálnád magad egy fotózáson, vagy csak beszélgetnél!

Ezek is érdekelhetnek:

Sztárok időutazása – egy fotón

Sztárok időutazása – egy fotón Nem meglepő, a sztárok is voltak fiatalok. Sőt! gyerekek. Bizony, felettük is elrepül az idő. Néha azonban mindenki szívesen előveszi

Read More »

A toka és a fotózás

A toka és a fotózás „El kellene menni fotózásra. Á, majd ha lemegy a tokám! Azt biztos nem lehet eltüntetni a képen.” Sokan így gondolják.

Read More »